Back to top
Skip to main content
  • Specials
  • Specials
buffet
Niedzielny Brunch
Dokładnie wyselekcjonowane specjalności przez naszego Szefa Kuchni, które pozwalają odkryć najwykwintniejsze składniki i przepisy. Przenieś się w świat fantastycznych smaków i tekstur oraz pozwól sobie na chwilę zapomnienia. Niedziela 12:30-16:00 Cena: 199 PLN Dzieci 0-3 lat za darmo Dzieci 4-12 lat 50% zniżki
tea
Afternoon Tea
Rozgość się podczas tradycyjnej popołudniowej herbaty pomiędzy historycznymi ścianami Baru Kolumnowego, który jest secesyjnym arcydziełem i wyjątkowym miejscem w sercu Warszawy. •Hotel Bristol Popołudniowa Herbatka serwowana jest: Czwartek - Piątek 12:30 - 17:00 Sobota - Niedziela - 14:00-17:00 Piątek-Sobota - Pianino na żywo 14:00-17:00 •Rezerwacje: [email protected] tel: +48 22 55 11 000 •Cena: Popołudniowa Herbatka 59 PLN Popołudniowa Herbatka z kieliszkiem Perrier-Jouët Champagne 99 PLN
tea
Afternoon Tea
Afternoon Tea serwowana w Hotelu Bristol to zwyczaj, który kultywujemy. W skład popołudniowej herbaty, bo tak można dosłownie przetłumaczyć nazwę tego delikatnego posiłku, wchodzą najwyższej jakości kanapeczki, świeżo pieczone maślano-drożdżowe bułeczki, tzw. scones.
brunch
Niedzielny Brunch
Oferta niedzielnego brunchu, starannie przemyślana przez szefa kuchni Hotelu Bristol, wyłania najcenniejsze składniki i receptury kuchni całego świata.
tea on table
Menu
Kanapki Mus z koziego sera, konfitura z czerwonej cebuli Polska szynka, musztarda angielska Koktajl z krewetek Łosoś wędzony, kremowy serek Jajko z majonezem Scones Tradycyjne angielskie scones z dodatkami - clotted cream i domowymi konfiturami: cytrynową i truskawkową Słodkości Waniliowa panna cotta z nutką mięty, sos malinowy Ciastko pistacjowe, mus marakuja Roladka czekoladowo - orzechowa na chrupiącym karmelowym spodzie
couple tea
Pomysł Na Imieninowy Prezent
Celebruj swoje imieniny lub imieniny swoich najbliższych w prawdziwie luksusowy sposób - podczas wytwornej popołudniowej Afternoon Tea. Poinformuj nas o wyjątkowej okazji podczas dokonywania rezerwacji, pozwoli nam to przygotować unikalne słodkości, które znajdą się na Twoim stoliku.
special-package3-snippet-image-th
Brunch Wielkanocny
21 I 22 KWIETNIA 2019 ROKU / 12:30 - 16:00 BRUNCH WIELKANOCNY Świąteczny brunch w Hotelu Bristol, Warsaw to doskonała okazja do spróbowania nowych wielkanocnych dań przygotowanych przez utalentowany zespół kucharzy pod nadzorem szefa kuchni Michała Tkaczyka. Pośród tradycyjnej oferty brunchowej, z której słynie restauracja Marconi, czekać na Państwa będą także potrawy stworzone specjalnie na tę okazję, m. in. barszcz chrzanowy z jajem gotowanym i tradycyjną białą kiełbasą, okoń morski z sosem frutti di mare i koprem anyżowym, czy jajka faszerowane musem truflowym, wędzonym łososiem, wędzoną szynką, ziołami. Natomiast fani deserów z Café Bristol, podczas wielkanocnego brunchu, będą mogli odkrywać nowe smaki stworzone przez mistrzów cukierni. 235 ZŁ OD OSOBY (VAT WLICZONY) Dzieci do 3 roku życia bezpłatnie. Dzieci 4 - 12 lat - 50% ceny